Uit De Schatkamer Van ...

Een gekregen platen en CD collectie van onze persoonlijke vriend Cees Klop is de aanzet geweest tot een echte schatkamer aan muziek. Veel mensen hebben zo’n muzikale schatkamer thuis en zo ontstond dit programma.Het is leuk om die collectie weer eens uit de mottenballen te halen. Het mooie is dat, als je die oude muziek weer beluistert, je ook weer herinneringen naar boven haalt. Dus we gaan een klein of groot stukje terug in de tijd.

De insteek van het programma is dus de muziek, met het verhaal achter de muziek. Hoe is deze muziek in de muzikale schatkamer terecht gekomen. Muziek is emotie: de eerste verkering, een speciale vakantie, een mooie herinnering aan een popconcert, oude radiozenders. Vul maar in. Waarom is deze muziek in het leven gekomen van de gast van de uitzending. Uw eigen Schatkamer op Omroep RSH. En vanaf februari 2022 ook te beluisteren op Radio Eenhoorn.

Wil je / wilt u met uw eigen muziek een uur lang praten over en luisteren naar uw eigen muziek.
Meld u dan aan:
 Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Donderdag 19:00 - 20:00 uur

Marlies2

Even voorstellen. Mijn naam is Marlies van Bon. Ben geboren en getogen in Harlingen.

Een kleine 30 jaar geleden ben ik vrijwilliger geweest bij radio Oranjeoord. De ziekenomroep bij het toenmalige ziekenhuis Oranjeoord. Na er een aantal jaren tussenuit te zijn geweest ben ik in 2015 als technicus begonnen bij Omroep RSH. Mijn man Evert van Bon had toen een nieuw technicus nodig bij zijn programma Barrelhouse. Door de gekregen muziekcollectie is in 2017 mijn eigen programma UIT DE SCHATKAMER VAN…… ontstaan. Ik doe mijn eigen techniek en ook de presentatie. Naast mijn vrijwilligerswerk bij Omroep RSH, speel ik bij Het Harlinger Volkstoneel. Doe ik vrijwilligerswerk voor de kerk en ben ik zwemonderwijzer en geef ik hydrotherapie voor de reuma patiënten.

Ik wens u allen veel luisterplezier.

Hartelijke groet
Marlies van Bon

Maxaro Badkamer en Tegels
Schoorsteen brigade logo
Uitvaartdirect.nl
Uitvaartverzekeringvergelijken.com

Pricewise/Energie vergelijken

Luminablog.nl is het online platform
Ervaringensite.be

songtekst vertalen

ongediertebestrijding

AT2go.nl

KNKB Logo

Steun RadioEenhoorn, word Donatuer!

Facebook

Piet's Weer

Geen feed gevonden

Twitter

RadioEenhoorn Heb jij ook iets met kaatsen en sportprogramma’s? Meld je dan nu aan als kaatsverslagg… https://t.co/bV41rqYgvu
RadioEenhoorn Gemeente Waadhoeke gaat 70 vluchtelingen uit Oekraïne opvangen. De dorpshuizen van Tzum en Achlum zijn bij de Veili… https://t.co/r0n1sAxs0t

Adverteren?

Wilt u meer klanten in uw zaak?

Wilt u meer omzet?

Wilt u dit tegen minimale kosten?

Denk dan aan reclame maken op Radio Eenhoorn.

U zult versteld staan van de kosten.

Klik hier voor meer informatie.