Horizon

Logo Horizon 300x300
Horizon is het religie programma over geloof en maatschappij van de gemeente Waadhoeke en gemeente Harlingen. Welke wordt uitgezonden op Radio Eenhoorn en Omroep RSH. 

Horizon is de opvolger is van Tjerkelûden en Kruispunt. We hopen met deze samenwerking een verbindende factor te zijn in de regio. In de oneven weken word het radioprogramma gemaakt in de radiostudio van omroep RSH en in de even weken word het radioprogramma gemaakt in de radiostudio van radio Eenhoorn.

Wilt u eens te gast zijn mail in ons programma met kerkelijk nieuws, goede doelen, gospel of andere geestelijke muziek?
Mail ons dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrijdag: 19:00 – 20:00 uur

Horizon 22 4

In de uitzending van Horizon op vrijdag 22 april hoorde u hoe onze streekgenoten hun handen uit de mouwen steken om Oekraïne te helpen.

Op 11 mei bent u welkom in Stadskerk de Wijngaard te Leeuwarden om meer te horen over werken in Oekraïne. voor meer info kunt u bellen met Gerben Huisman: 06 42719159.

Meer informatie over het werk van Robert en Sannie Colijn kunt u vinden op: https://www.geef.nl/nl/actie/familie-colijn-gaat-opvang-uitbreiden/donateurs

De aflevering is vrijdag vanaf 20.30 uur terug te luisteren via onze uitzending gemist.

Maxaro Badkamer en Tegels
Schoorsteen brigade logo
Uitvaartdirect.nl

Logo Huurzone

Uitvaartverzekeringvergelijken.com
Luminablog.nl is het online platform
Ervaringensite.be

songtekst vertalen

ongediertebestrijding

AT2go.nl

KNKB Logo

Steun RadioEenhoorn, word Donatuer!

Facebook

Twitter

RadioEenhoorn RT @OmroepZilt: Het eerste Groat Franeker Diktee liep donderdag uit op een feestje voor de taal. Maar het was ook een avond die de taal ver…
RadioEenhoorn RT @OmroepZilt: Je zag ze in Silence of the Lambs en Dracula, maar in Fryslân kom je ze weinig tegen: doodshoofdvlinders. Zaterdag werd de…

Adverteren?

Wilt u meer klanten in uw zaak?

Wilt u meer omzet?

Wilt u dit tegen minimale kosten?

Denk dan aan reclame maken op Radio Eenhoorn.

U zult versteld staan van de kosten.

Klik hier voor meer informatie.