Klachtenprocedure

Als je ontevreden bent over berichtgeving van Radio Eenhoorn of Omroep Zilt, of vind je dat openbaarmaking van bepaald materiaal inbreuk maakt op jouw (privacy)belangen, dan kun je dit kenbaar maken op e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij proberen in ieder geval binnen vijf werkdagen contact met je te zoeken. Beslissingen worden altijd teruggekoppeld aan de indiener van de klacht.

Om een klacht goed te kunnen beoordelen is het van belang dat alle gegevens rond de klacht correct worden omschreven. In verband met de AVG-wetgeving worden de persoonsgegevens bewaard zolang de klacht in behandeling is.

In een aantal gevallen kan een klacht vrij snel worden verholpen, bijvoorbeeld in geval van een typefout of onvolledigheid in een nieuwsbericht.

Als het beoordelen van een klacht langer duurt dan 5 werkdagen, dan sturen we een ontvangstbevestiging met informatie over de klachtenprocedure.

Bij de beoordeling wordt gekeken of de klacht valide is en hoe het is ontstaan. Het is ook mogelijk dat een journalistieke en/of creatieve keuze niet overeenkomt met jouw voorkeur. Bij terugkoppeling zullen wij onze beoordeling toelichten.

Als een klacht terecht is, zal de omroep een corrigerende maatregel nemen en proberen herhaling te voorkomen.

Maxaro Badkamer en Tegels
Schoorsteen brigade logo
Uitvaartdirect.nl

Logo Huurzone

Uitvaartverzekeringvergelijken.com
Luminablog.nl is het online platform
Ervaringensite.be

songtekst vertalen

ongediertebestrijding

AT2go.nl

KNKB Logo

Steun RadioEenhoorn, word Donatuer!

Facebook

Twitter

RadioEenhoorn RT @OmroepZilt: Het eerste Groat Franeker Diktee liep donderdag uit op een feestje voor de taal. Maar het was ook een avond die de taal ver…
RadioEenhoorn RT @OmroepZilt: Je zag ze in Silence of the Lambs en Dracula, maar in Fryslân kom je ze weinig tegen: doodshoofdvlinders. Zaterdag werd de…

Adverteren?

Wilt u meer klanten in uw zaak?

Wilt u meer omzet?

Wilt u dit tegen minimale kosten?

Denk dan aan reclame maken op Radio Eenhoorn.

U zult versteld staan van de kosten.

Klik hier voor meer informatie.