Tsjerkelûden
 • Online luisteren

  Radio Eenhoorn is wereldwijd via internet te ontvangen en door middel van de app 'TuneIn' ook op de tablet en telefoon.
  TuneIn kunt u gratis downloaden via de App Store of Google Play Store!

 • Eenhoorn Sport
  Radio Eenhoorn Sport, iedere zaterdag van 14:00 en zondag van 13:00 tot 'de lêste slach'!
 • Waadhoeke
  Radio Eenhoorn is de lokale omroep voor de gemeente Waadhoeke!
  In heel Noord-West Fryslan zijn wij te beluisteren via 107.5 FM
 • Social Media
  Volg Radio Eenhoorn op Facebook en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over ons!
 • Word donateur bij een ANBI instelling
  Word ook donateur van Radio Eenhoorn ...... wist u dat wij een ANBI instelling zijn? Daar heeft u voordeel van!

FB IMG 1545070004855

Het team van Tsjerkelûden

 

Al meer dan 20 jaar brengt Radio Eenhoorn voor N.W.-Friesland naast de live uit-gezonden zondagse kerkdiensten een serie geestelijke programma’s. Het informatieve Tsjerkelûden brengt nieuws van het kerkelijk erf, waar mogelijk met achtergrond-informatie en betrokken interviews. In Tichterby gaat het in gesprekken met studio-gasten over levensbeschouwelijke thema’s en vragen.

De redactie van dit programma is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Presentatoren: Janny Bakker, Harry Nienhuis en Roelof Santing

Technici: Ale Bosch, Johannes Bleeker, Geert Rienks en Marcel Albers

Donderdag 18:00 – 19:00

Herhaling: Zondag 10:45 – 11:45

De Hervormde Gemeente Vrouwenparochie en de Vrije Evangelische Gemeenten Oude Bildtzijl houden een gezamenlijke IKO-Boerderijdienst op zondag 16 juni om 10.00 uur. De dienst wordt gehouden bij de boerderij van Maatschap Hofstra aan de Stienser Hegedyk 1b Bij slecht weer wordt de dienst in de schuur gehouden. Voorganger is de heer J.W. den Besten uit Hattem met het thema “DOESLIEF”. Voor de muzikale begeleiding werkt Muziekkorps “Burdine” uit St. Annaparochie mee aan de dienst.

Ook in Sexbierum wordt een openluchtdienst gehouden op zondag 16 juni om 10.00 uur. De Protestantse Gemeente Sexbierum/Pietersbierum komt die zondag samen op het terrein van Thomashuis aan de Walburgastrjitte 14 in Sexbierum. In de dienst zal voorgaan ds. P. Hibma uit Arum. De Chr. Muziekvereniging uit Arum zorgt voor de begeleiding bij het zingen.

In de Sixtuskerk in Sexbierum wordt een orgelconcert gehouden door André van Vliet. Het concert is op vrijdag 21 juni en begint om 20.00 uur. Iedereen is hartelijk welkom.

In Oosterbierum wordt een tentdienst gehouden op zondag 23 juni om 10.00 uur in de feesttent op het feestterrein. Voorganger is de eigen predikant, ds. U. Tjallingii. Aan deze dienst zal medewerking worden verleend door The Young Christian Singers.

De Kerk tussen de Dijken in Nij Altoenae houdt een tentdienst op zondag 23 juni om 14.00 uur. In de dienst hoopt voor te gaan de heer Joh. Helfferich uit Oude Bildtzijl.

Door de kerken van de Protestantse Gemeenten Minnertsga, Sexbierum, Oosterbierum en Tzummarum in het vroegere Barradeel zullen in de zomermaanden de kerkdiensten twee aan twee worden gehouden. Zo worden de diensten in Minnertsga en Tzummarum samen in één kerk gehouden en de diensten van Sexbierum en Oosterbierum ook in één kerk. Een volgend jaar kan dan van kerk gewisseld worden.

Het vakantiebureau “Vakanties met Aandacht” verzorgt 72 vakanties voor senioren die begeleiding nodig hebben. In 2019 zijn er zeven aangepaste vakantieoorden waar vakanties georganiseerd worden. Alle hotels zijn sfeervol, liggen midden in de natuur en met veel bezienswaardigheden en uitstapjes. U kunt informatie krijgen op tel. 0343 74 58 90 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor een bijdrage in de kosten kunt u een beroep doen op de diaconie.

Facebook

Piet's Weer

16 juni 2019

Twitter

Radioeenhoorn Plaatsnaamborden Waadhoeke afgeplakt: “Fryske en Biltske plaknammen moatte foar master opslaan!” Lees meer op onze… https://t.co/pePiRwQb4A
Radioeenhoorn Vanmiddag vanaf 1300 uur in de sport verslag van KNKB -Kaatsbond- hoofdklasse heren afdeling bij Nije Kriich in Wei… https://t.co/NgTtTIeEJF

Adverteren?

Wilt u meer klanten in uw zaak?

Wilt u meer omzet?

Wilt u dit tegen minimale kosten?

Denk dan aan reclame maken op Radio Eenhoorn.

U zult versteld staan van de kosten.

Klik hier voor meer informatie.