Tsjerkelûden
 • Online luisteren

  Radio Eenhoorn is wereldwijd via internet te ontvangen en door middel van de app 'TuneIn' ook op de tablet en telefoon.
  TuneIn kunt u gratis downloaden via de App Store of Google Play Store!

 • Eenhoorn Sport
  Radio Eenhoorn Sport, iedere zaterdag van 14:00 en zondag van 13:00 tot 'de lêste slach'!
 • Waadhoeke
  Radio Eenhoorn is de lokale omroep voor de gemeente Waadhoeke!
  In heel Noord-West Fryslan zijn wij te beluisteren via 107.5 FM
 • Social Media
  Volg Radio Eenhoorn op Facebook en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over ons!
 • Word donateur bij een ANBI instelling
  Word ook donateur van Radio Eenhoorn ...... wist u dat wij een ANBI instelling zijn? Daar heeft u voordeel van!

FB IMG 1545070004855

Het team van Tsjerkelûden

 

Al meer dan 20 jaar brengt Radio Eenhoorn voor N.W.-Friesland naast de live uit-gezonden zondagse kerkdiensten een serie geestelijke programma’s. Het informatieve Tsjerkelûden brengt nieuws van het kerkelijk erf, waar mogelijk met achtergrond-informatie en betrokken interviews. In Tichterby gaat het in gesprekken met studio-gasten over levensbeschouwelijke thema’s en vragen.

De redactie van dit programma is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Presentatoren: Janny Bakker, Harry Nienhuis en Roelof Santing

Technici: Ale Bosch, Johannes Bleeker, Geert Rienks en Marcel Albers

Donderdag 18:00 – 19:00

Herhaling: Zondag 10:45 – 11:45

De zomer is bijna voorbij en de kerken bereiden zich voor op het komende winterseizoen. Ze beginnen met een startdienst, waar iedere kerk een eigen zondag voor kiest. Bij de “Kerk tussen de Dijken” van Nij Altoenae is dat op 15 september. Om 9.30 uur begint de zondag en een klein koor van eigen gemeenteleden doet er aan mee. Na de dienst 0m 10.30 uur is er een “Pelgrimsviering”, wat dat ook maar inhoudt. Om 11.00 uur start de pelgrims-tocht naar Zwarte Haan. Voor vervoer staat er een huifkar klaar. Onderweg krijgen de pelgrims vragen te beantwoorden. In Zwarte Haan is er voor alle pelgrims een gemeenschappelijke lunch en daarna wordt de pelgrimstocht afgesloten.

In Sint Annaparochie is de dienst op zondag 15 sept. 10.00 uur een Friese dienst met als onderwerp “Wurden mei wjukken”. De dienst wordt verzorg door de Commissie Eredienst. Vanaf 9.30 uur staat de koffie klaar.

Mensen die graag eens een reis naar Israël willen maken krijgen nu de kans. Deze reis is gepland voor maart 2020 en heeft als thema “De plaats van Israël in Gods heilsplan”. Er worden plaatsen aangedaan als Joppe en Ceasarea. Met de reis wil men zich verdiepen en meer begrijpen van het heilsplan dat God met Zijn volk heeft. Er wordt uitgegaan van ongeveer 45 personen en de kosten bedragen € 1498,- voor 10 dagen. Voor mensen die hiervoor belangstelling hebben is er een informatieavond op donderdag 19 september in de Hemkerk aan de Smidstraat 8 te Sneek. Voor informatie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met 0515-335164.

In de Sint Martinuskerke in Tzummarum wordt een aparte dienst gehouden voor mensen die moeite hebben met het volgen van een gewone kerkdienst. De dienst is op zondag 22 sept. om 10.00 uur. Voorganger is ds. J.P. Lindeboom en ook de groep “Jawis” werkt mee aan de dienst.

In Franeker worden weer de Agrarische Dagen gehouden. In die week hebben de kerken de deuren open en kan men langs komen voor in kopje koffie. Bij die gelegenheid is er op zondag 22 sept. een Oecumenische kerkdienst in de Martinikerk. In de dienst zullen voorgaan: ds. Flora Visser, ds. Dorette van Houten, pastor Dorenda Gies en …… burgemeester Marga Waanders.

In de Groate Kerk in St. Jacobiparochie zal organist Jochem Schuurman, samen met Marja Klazenga op trompet, een concert geven op zondag 15 september om 15.30 uur. Jochem Schuurman is in 2013 cum laude afgestudeerd als Master of Music en is nu organist van de Martinikerk in Franeker. Marja Klazenga krijgt vanaf haar 8ste jaar muzieklessen aan het Centrum voor Kunsten De Meldij in Drachten. Aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen krijgt ze haar opleiding Klassieke Trompet.

Schoorsteen brigade logo
Uitvaartdirect.nl
Uitvaartverzekeringvergelijken.com
Logo Okkinga

Pricewise/Energie vergelijken

songtekst vertalen

uitvaartverzekering nl logo

https://www.AUTO-onderdelen24.NL
Hoyhoy energie

Inktpartner.nl

Toscane tips

ongediertebestrijding
HuizenMarkt.nl

SimOnlyDiscount.nl

snurkexpert logo

nederlandse voice over

Zorgvaart

Nederlandreview

Nuon logo 2

KNKB Logo

witteveenwebsites.nl.3.0

Steun RadioEenhoorn, word Donatuer!

Facebook

Piet's Weer

18 september 2019

Adverteren?

Wilt u meer klanten in uw zaak?

Wilt u meer omzet?

Wilt u dit tegen minimale kosten?

Denk dan aan reclame maken op Radio Eenhoorn.

U zult versteld staan van de kosten.

Klik hier voor meer informatie.