Tsjerkelûden
 • Online luisteren

  Radio Eenhoorn is wereldwijd via internet te ontvangen. Door middel van de app 'tunein' ook op de tablet en telefoon.
  Deze app download u in de App Store of Google Play.

 • Eenhoorn Sport
  Radio Eenhoorn Sport, iedere zaterdag en zondag van 14:00 tot 17:00uur
 • Waadhoeke
  Vanaf nu is Radio Eenhoorn de lokale omroep voor de gemeente Waadhoeke!
  In heel Noord-West Fryslan zijn wij te beluisteren via 107.5 FM
 • Social Media
  Radio Eenhoorn op Facebook! Volg Radio Eenhoorn op Facebook en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over de omroep
 • Word donateur bij een ANBI instelling
  Word donateur van Radio Eenhoorn ...... wist u dat wij een ANBI instelling zijn? ...... en wat is uw voordeel?
In de Andreakerk in Wijnaldum - bij Sexbierum - wordt een Kerstsamenzang gehouden op zondag 9 december om 19.00 uur. Het is een feest, de bekende en mooie liederen te zingen over de komst van de Heere Jezus. De begeleiding bij het zingen is in handen van Bouwe Tjallingii op het Van Dam- orgel. Iedereen is welkom.

Gezellig samen eten kan weer in De Terskflier in Sexbierum op woensdag 12 december. Er wordt weer een lekkere maaltijd op tafel gezet door een groepje vrijwilligers. Ook éénoudergezinnen zijn welkom. Om 18.00 uur komt het eten op tafel en vanaf 17.45 uur kunt u een plekje aan tafel zoeken. Om te weten op hoeveel mensen moet worden gerekend, wel graag even bellen met Jikke Bosma, 06-19631463.

De Oecumenische Gesprekskring van de PKN-gemeenten Bitgum, Bertlsum. Menaam en Dronryp en de RK-parochie Dronryp komt weer samen op donderdag 13 december om 14.00 uur in de Molewjuk bij de kerk in Bitgummole. Het gesprek gaat verder over het boek van Henri Nouwen “Eindelijk thuis”. U kunt zo aanschuiven, maar u kunt ook eerst contact opnemen met kerkelijk werker Ali Stork op 0518-462009 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Eenzaamheid is een onderwerp waar je niet zo gemakkelijk over spreekt. Daar willen het “Gebiedsteam Waadhoeke”, De Skûle Welzijn, de kerken in Waadhoeke en “Zinportaal Fryslân” wat aan doen. Daarvoor zijn drie samenkomsten georganiseerd: één in Franeker, één in Menaam en één in Sint Annaparochie. De eerste twee zijn al geweest en nu zal de laatste worden gehouden op 13 december in De Bining, het gebouw bij de PKN-kerk aan de van Harenstraat 69 in Sint Anna. Tjeerd van der Meer en Lutske Harmsma, geestelijk verzorger van Zinportaal Fryslân verzorgen het programma.

In de Andreaskerk in Wijnaldum zullen de sopraan Vronie de Vreeze en organist/pianist Ulbe Tjallingii een mooi Kerstconcert verzorgen met de titel “Krystklanken yn Winaam”. Een combinatie van licht en klassiek zal worden afgewisseld met mooie gedichten in een feestelijk versierde kerk. Vooraf is er koffie en thee en na het concert een hapje en een drankje. De entreeprijs is € 10,-.

Boukje Fokkema is even terug in Nederland. Voor de eerste keer in 2009 heeft ze een poos gewerkt in St. Petersburg in Rusland. Toen ze terug was voelde ze de drang om opnieuw naar Rusland. Begin 2016 is ze afgereisd naar Siberië. Daar heeft ze twee jaar gewerkt. In sept. 2018 is ze weer afgereisd naar Rusland, nu naar Sint Patersburg om te helpen bij de opvang van weeskinderen. Voor een nieuw visum is ze nu weer voor een paar weken thuis in Menaam. Ze zou graag meer willen vertellen over haar werk.

De kerkdienst van de Prot. Gemeente Ried/Skingen op zondag 16 december in de Stevenskerk in Skingen heeft een bijzondere voorganger. Het is verhalen-verteller en kerkelijk werker, Peter Vermaat. Men zou bijna zeggen: Deze voorganger preekt voor eigen parochie, want hij woont in Slappeterp en zijn werkterrein ligt bij de R.K. kerk. Het vertellen van verhalen is hem wel toevertrouwd en hij kan daarbij het Woord van God op een aparte wijze laten spreken.
Goedkope autoverzekering
 
energievergelijker
auto verzekeringenvergelijken
Logo Okkinga

Pricewise/Energie vergelijken

songtekst vertalen

Uitvaartverzekering.nl

Logo Goedkoopste Energieleverancier
haagse tours gidsen
https://www.AUTO-onderdelen24.NL
Hoyhoy energie

Inktpartner.nl

Toscane tips

ongediertebestrijding
HuizenMarkt.nl

Financial lease

SimOnlyDiscount.nl

snurkexpert logo

KNKB Logo

witteveenwebsites.nl.3.0

Steun RadioEenhoorn, word Donatuer!

Facebook

Piet's Weer

11 december 2018

Twitter

Radioeenhoorn *Veteranen top 50* Donderdag 27 december zendt Radio Eenhoorn voor de 2e keer de Veteranen Top50 uit. Tussen 13.00… https://t.co/Vg5owjDjZg
17hreplyretweetfavorite
Radioeenhoorn U kunt nu weer luisteren naar Radio Eenhoorn Sport met vandaag: Frysk Damjen, Korfbal, Handbal, Waterpolo en Touwt… https://t.co/4xxWhD6j9R

Adverteren?

Wilt u meer klanten in uw zaak?

Wilt u meer omzet?

Wilt u dit tegen minimale kosten?

Denk dan aan reclame maken op Radio Eenhoorn.

U zult versteld staan van de kosten.

Klik hier voor meer informatie.