Tsjerkelûden
 • Online luisteren

  Radio Eenhoorn is wereldwijd via internet te ontvangen. Door middel van de app 'tunein' ook op de tablet en telefoon.
  Deze app download u in de App Store of Google Play.

 • Eenhoorn Sport
  Radio Eenhoorn Sport, iedere zaterdag en zondag van 14:00 tot 17:00uur
 • Waadhoeke
  Vanaf nu is Radio Eenhoorn de lokale omroep voor de gemeente Waadhoeke!
  In heel Noord-West Fryslan zijn wij te beluisteren via 107.5 FM
 • Social Media
  Radio Eenhoorn op Facebook! Volg Radio Eenhoorn op Facebook en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over de omroep
 • Word donateur bij een ANBI instelling
  Word donateur van Radio Eenhoorn ...... wist u dat wij een ANBI instelling zijn? ...... en wat is uw voordeel?
Zoals ieder jaar wordt op de eerste vrijdag van maart de Wereldgebedsdag gehouden. Sinds 1887 wordt deze dienst wereldwijd gevierd in 173 landen, waarbij gedurende 24 uur een keten van gebed wordt gevormd, met als motte: “samen bidden, samen vieren, samen delen”. Sinds 1929 wordt hieraan ook door Nederland deelgenomen. Aanvankelijk alleen door vrouwen, maar nu ook door mannen. De liturgie is dit jaar voorbereid door de vrouwen van het comité van de wereldgebedsdag van Suriname en heeft als thema “En God zag dat het goed was”. Voor aanvangstijd en plaats zult u in uw eigen kerkkrantje moeten kijken.

In Sint Jacobiparochie wordt het kerkgebouw De Open Hof van de Protestantse Gemeente verbouwd tot Multifunctioneel Centrum. Dat betekent voor de gemeente dat vanaf 1 maart de kerkdiensten in de Groate Kerk gehouden worden. Het orgel gaat mee nar de Groate Kerk. In de kerkenraad werd opgemerkt dat in Rotterdam in buurthuizen geen religieuze activiteiten mogen worden gehouden. Als dit landelijk wordt bepaald, kan dit voor St. Jacob een ernstige bedreiging zijn. De tijdelijke verhuizing en de toekomstige status brengt voor de gemeente spanning en stress mee. In de Gemeenteavond op 15 maart in het Jabikshuus hoopt men gesterkt en bemoedigd te worden.

Gedurende de veertig-dagen-tijd worden in Minnertsga en Tzummarum lezingen gehouden door de gezamenlijke predikant, ds. Jelte Muilwijk en kerkelijke werker Lieuwe Wijbenga. De lezingen op dinsdagavond zijn bedoeld om de teksten van de komende zondag met elkaar door te spreken. Wat staat er? Wat doet dit met mij? Maakt dit mij blij of juist verdrietig of boos? Dit soort vragen stelt men zich zelf en aan elkaar. Iedereen is welkom. Men kan iedere week komen, maar ook een aantal keren. De samenkomsten zijn op 13/2, 27/2 en 13/3 in Twaskar in Minnertsga en op 20/2, 5/3 en 20/3 in de Sint Martinuskerk in Tzummarum.

In de voormalige doopsgezinde kerk in Oudebildtzijl, nu het cultureel centrum de Aerden Plaats, is vorige week zondag 18 februari het lieflijke monumentale orgel na een restauratie van € 45.000 weer in gebruik gesteld. Organist Theo Jellema trad op als adviseur en heeft het orgel ingewijd. Bij begrafenissen en kerkelijke huwelijken kan het weer worden gebruikt.
Goedkope autoverzekering
 
energievergelijker
Logo Okkinga

Pricewise/Energie vergelijken

Creditcard.nl

Logo Goedkoopste Energieleverancier
Correct autoglas
https://www.AUTO-onderdelen24.NL
Hoyhoy energie
KNKB Logo

witteveenwebsites.nl.3.0

Steun RadioEenhoorn, word Donatuer!

Facebook

Piet's Weer

Adverteren?

Wilt u meer klanten in uw zaak?

Wilt u meer omzet?

Wilt u dit tegen minimale kosten?

Denk dan aan reclame maken op Radio Eenhoorn.

U zult versteld staan van de kosten.

Klik hier voor meer informatie.