Tsjerkelûden
 • Online luisteren

  Radio Eenhoorn is wereldwijd via internet te ontvangen. Door middel van de app 'tunein' ook op de tablet en telefoon.
  Deze app download u in de App Store of Google Play.

 • Eenhoorn Sport
  Radio Eenhoorn Sport, iedere zaterdag en zondag van 14:00 tot 17:00uur
 • Waadhoeke
  Vanaf nu is Radio Eenhoorn de lokale omroep voor de gemeente Waadhoeke!
  In heel Noord-West Fryslan zijn wij te beluisteren via 107.5 FM
 • Social Media
  Radio Eenhoorn op Facebook! Volg Radio Eenhoorn op Facebook en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over de omroep
 • Word donateur bij een ANBI instelling
  Word donateur van Radio Eenhoorn ...... wist u dat wij een ANBI instelling zijn? ...... en wat is uw voordeel?
Het is al weer vijf jaar geleden dat het zangkoor “God is mijn Lied” is opgeheven vanwege het gebrek aan mannenstemmen. Negen leden van dat koor zijn toen lid geworden van het koor “De Lofstem” uit Wjelsryp, onder leiding van Doede Terluin. Op zondag 21 oktober om 9.30 uur zingt het koor in de kerkdienst van de Vrije Evang. Gemeente Franeker. Eén van de gezongen liederen is “Vleugels”.

Op zondag 21 okt. is er weer een “Stap voor stap”- gemeentewandeling van de buurgemeenten Dronryp, Menaam, Bitgum en Berltsum. Als u zich voor deze wandeling hebt opgegeven, krijgt u een persoonlijke uitnodiging met informatie. Hebt u zich niet opgegeven, dan kunt u contact opnemen met Ali Stork, 0518-462009 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op Terschelling wordt een “Inspiratie-festival” gehouden. Het festival is bedoeld voor mensen die zijn geïnterresseerd in geloof en die ervaringen willen delen met anderen of zich verder willen ontwikkelen. Voorbeelden van thema's op het strand van Terschelling zijn: mediteren, pelgrimeren voor gerechtigheid, muziek, vrede en nog veel meer. Het festival start op vrijdag 26 oktober om 14.00 uur en sluit af met een gezamenlijke viering op zondag 28 okt. om 9.30 uur. Aanmelden kan tot 13 okt.

Bijbelzondag is dé zondag om stil te staan bij dat bijzondere en door God zelf geïnspireerde Boek, de Bijbel. Op zondag 28 oktober wordt in veel kerken extra aandacht gegeven aan de Bijbel. Dit jaar is het thema: ”met andere ogen”. Een aantal voorgangers zal op die zondag preken over de genezing van Bartimeüs. Nog steeds worden er veel bijbels aangevraagd. In principe worden alle bijbels door de Bijbelvereniging gratis verspreid. Daarom is het steeds spannend of er voldoende giften worden ontvangen om dit werk in deze omvang te blijven kunnen doen. Het IBAN van de Bijbelvereniging is: NL66INGB0000539898.

In Sexbierum wordt een zangbijeenkomst gehouden in de Sixtuskerk op zondag 28 oktober om 19.00 uur. Op deze avond kan 'op verzoek' naar hartelust worden gezongen uit het oude en nieuwe Liedboek, de Evangelische liedbundel en de bundel van Johannes de Heer. In de pauze is er koffie en thee. Na afloop is er een collecte voor de onkosten. Voor vervoer kunt u bellen naar de intiatiatiefnemers, Bouwe Tjallingii 0517-591123 of Jan van der Meulen, 0517-591748.

In Sint Annaparochie wordt weer een “vleugeldienst” gehouden. De dienst is op zondag 28 oktober om 10.00 uur en is georganiseerd door de Commissie Eredienst en wordt gehouden in “De Bining”, het gebouw bij de Gideonkerk. Vanaf 9.30 uur staat de koffie klaar. Deze “vleugeldienst” heeft als thema: ”Wie is de mens?”, woorden uit Psalm 8.

Het evangelisatiegebouw in Peins wordt verkocht. Vijf jaar geleden vierde het gebouw nog zijn honderdjarige bestaan, maar nu heeft de stichting die er wekelijks kerkte de deuren van het gebouw gesloten. Het gebouw Rehoboth is in 1930 in gebruik genomen als evangelisatiepunt van de toenmalige Gereformeerde Kerk te Franeker. In 1989 wilde Franeker het gebouw sluiten, maar mensen uit Peins kochten het pand en begonnen er laagdrempelige kerkdiensten op zondagavond. De laatste tijd kwamen er nog zo'n tien mensen en daarom is besloten te stoppen. De sluiting doet pijn, want velen hebben nog levendige herinneringen aan het gebouw, waarin ook de zondagschool werd gehouden.
Goedkope autoverzekering
 
energievergelijker
auto verzekeringenvergelijken
Logo Okkinga

Pricewise/Energie vergelijken

Uitvaartverzekering.nl

Logo Goedkoopste Energieleverancier
haagse tours gidsen
https://www.AUTO-onderdelen24.NL
Hoyhoy energie

Inktpartner.nl

Toscane tips

ongediertebestrijding
HuizenMarkt.nl

Financial lease

SimOnlyDiscount.nl

snurkexpert logo

KNKB Logo

witteveenwebsites.nl.3.0

Steun RadioEenhoorn, word Donatuer!

Facebook

Piet's Weer

Twitter

Radioeenhoorn Vanavond om 19:00 kunt u weer luisteren naar het Waadhoeke Sjoernaal, met vanavond te gast: Sjoerd Simon Kuipers (S… https://t.co/fIaIsMjakG
Radioeenhoorn Vanmiddag om 13:00 kunt u weer luisteren naar Wykein Aktueel, met vandaag: - Reportage over de infoavond in Dronrij… https://t.co/lzSQ7IUhrd

Adverteren?

Wilt u meer klanten in uw zaak?

Wilt u meer omzet?

Wilt u dit tegen minimale kosten?

Denk dan aan reclame maken op Radio Eenhoorn.

U zult versteld staan van de kosten.

Klik hier voor meer informatie.