Tsjerkelûden
 • Online luisteren

  Radio Eenhoorn is wereldwijd via internet te ontvangen. Door middel van de app 'tunein' ook op de tablet en telefoon.
  Deze app download u in de App Store of Google Play.

 • Eenhoorn Sport
  Radio Eenhoorn Sport, iedere zaterdag en zondag van 14:00 tot 17:00uur
 • Waadhoeke
  Vanaf nu is Radio Eenhoorn de lokale omroep voor de gemeente Waadhoeke!
  In heel Noord-West Fryslan zijn wij te beluisteren via 107.5 FM
 • Social Media
  Radio Eenhoorn op Facebook! Volg Radio Eenhoorn op Facebook en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over de omroep
 • Word donateur bij een ANBI instelling
  Word donateur van Radio Eenhoorn ...... wist u dat wij een ANBI instelling zijn? ...... en wat is uw voordeel?
Na de afbouw van het project Columbia heeft Kerk in Actie van de PKN een nieuw project in Rwanda. In samenwerking met de ZWO ’s in de regio Leeuwarden en Franeker zullen Henk Spaan, zijn vrouw Anne-Mieke en hun twee kinderen worden uitgezonden in een speciale uitzend-dienst op zondag 24 juni om 14.00 uur in de St. Martinustsjerke van de Prot. Gemeente Tzummarum/Firdgum. De dienst zal worden geleid door ds. Jaap van der Wind. In Rwanda worden ze opgevangen door de Presbyterian Church of Rwanda. De kerken in de eigen regio worden uitgenodigd bij de uitzending aanwezig te zijn.

De kerkdienst van de Prot. Gemeente Oosterbierum/Wijnaldum op zondag 24 juni is niet in de kerk, maar in de feesttent op het kaatsveld, als afsluiting van het dorpsfeest. De dienst begint om 10.00 uur en de eigen predikant, ds. Ulbe Tjallingii is de voorganger.

Een week later wordt in Tzum een dorpsfeest gehouden. Hier wordt de gemeente in de feesttent verwacht om op zondag 1 juli met elkaar het dorpsfeest af te sluiten. De dienst begint om 10.00 uur en ds. A.E. de Jong-Wiersema heeft als thema: ”Leve het Boerenleven”, hetzelfde als het thema van het dorpsfeest. Het wordt een “rop mar raak”- dienst. Maar in verband met het samenstellen van de liturgie is het wel zo handig om de liederen van tevoren op te geven aan de liturgie-commissie. Dat kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Lisette te bellen op 0517-452657.

Het wordt binnenkort weer tijd voor Tsjerkepaad. Dit jaar is dat van 7 juli t/m 8 sept. Dan staat de kerkdeur van wel 250 kerken op zaterdagmiddag open voor publiek. Wie iets heeft om te laten zien op kerkelijk gebied wordt uitgenodigd om er mee op de proppen te komen. Zo zijn er in de Sint Jan van Deinum binnenkort kerken te zien die gemaakt zijn van luciferhoutjes en nog veel meer. In Oosterbierum staat de kerkdeur vanaf 7 juli 9 weken lang open op zaterdagmiddag. Op een aantal zaterdagen wordt het orgel bespeeld. En er is een expositie van de kunstenaars uit eigen dorp met schilderijen, glas-in-lood, foto’s en keramiek. Het thema van de expositie is: “BEWEECHLIK”. De feestelijke opening is op zaterdag 7 juli. Iedereen is hartelijke welkom.

In Franeker wordt een zangavond gehouden in De Voorhof, de kerk van de Christelijk Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt. De zangavond is voor iedereen die van zingen houdt. De te zingen liederen zijn een keuze uit alles wat maar op kerkelijk gebied gezongen wordt, of ze nu komen uit de liederenbundel van Johannes de Heer, Liedboek voor de kerken, Opwekking, Sala, alles kan. Voor de begeleiding is er een piano, een orgel en andere instrumenten. De zangavond is op zondag 24 juni om 19.30 uur in De Voorhof, Voorstraat 71 in Franeker.
Goedkope autoverzekering
 
energievergelijker
auto verzekeringenvergelijken
Logo Okkinga

Pricewise/Energie vergelijken

Uitvaartverzekering.nl

Logo Goedkoopste Energieleverancier
haagse tours gidsen
https://www.AUTO-onderdelen24.NL
Hoyhoy energie

Inktpartner.nl

Toscane tips

SnurkExpert.nl

HuizenMarkt.nl

Financial lease

SimOnlyDiscount.nl

KNKB Logo

witteveenwebsites.nl.3.0

Steun RadioEenhoorn, word Donatuer!

Facebook

Piet's Weer

Twitter

Radioeenhoorn Vanavond om 19:00 kunt u weer luisteren naar het Waadhoeke Sjoernaal. Onderwerpen van gesprek zullen vanavond zijn… https://t.co/W7ymM8wini
11hreplyretweetfavorite
Radioeenhoorn EXTRA SPORTUITZENDING! Iepen Frysk Kampioenskip Jeu de Pelote FINALEDAG.. Dit jaar wordt al weer voor de twintigst… https://t.co/6Qlaouoyzj

Adverteren?

Wilt u meer klanten in uw zaak?

Wilt u meer omzet?

Wilt u dit tegen minimale kosten?

Denk dan aan reclame maken op Radio Eenhoorn.

U zult versteld staan van de kosten.

Klik hier voor meer informatie.