Tjebbe & Ronnie
 • Online luisteren
  Radio Eenhoorn is wereldwijd via internet te ontvangen. Doormiddel van de app 'tunein' ook op de tablet en telefoon. Deze app download u in de App Store of Google Play.
 • Eenhoorn Klassiek

  Iedere zondagavond van 21:00 tot 22:00

 • Even Bildts

  Iedere zaterdag tussen 12:00 en 13:00 uur het actualiteitenprogramma over gemeente het Bildt.

 • Kerkdienst

  Zondag van 09:30 tot 10:30 uur. Iedere week vanuit een kerk in de regio

 • Radio Eenhoorn Geestelijke Programma's
  Fryslan sjongt gospel; Tichterbij; Tsjerkeluden; Glorieklanken.

tjebbe en ronnie 1

Tjebbe & Ronnie

Na Jaren van afwezigheid van Ronnie, hebben Tjebbe Witteveen en Ronnie Jilderda de handen in één geslagen. Ze hebben een spiksplinternieuw programma geproduceerd voor de dinsdagavond. Nieuws, een stukje duiding, lifestyle en entertainment, omlijst door een flinke dosis zelfspot, humor en een klein beetje muzikaliteit.

In februari is het programma op een feestelijke manier geïntroduceerd op radio Eenhoorn met livemuziek, vrienden, familie, vage kennissen en bekende Nederlanders. Naast een hoop infotainment, bieden Tjebbe en Ronnie een podium aan beginnend muzikaal talent uit de regio. Ook de hitsensatie uit de jaren 90 Twarres komt binnenkort langs in de studio.

Na enkele uitzendingen is het productieteam zelfs uitgebreid met stagiaires van de hogescholen uit Leeuwarden om de productie naar een nóg hoger niveau te tillen. De visie van het programma is het bereiken van een jongere doelgroep en iedereen die zich jong voelt. De missie van het programma is een breed publiek op een amuserende wijze te informeren over de regio en ver daarbuiten.

De kwaliteiten van Ronnie en de onnozelheid van Tjebbe bieden de perfecte basis voor dit programma. Daarnaast is het goddelijke figuur van Tjebbe regelmatig te spotten op de Facebookpagina van dit geweldige duo samen met de grijze haren van Ronnie.

De laatste tijd krijgen we steeds meer reacties van luisteraars die input geven op vaste items; de doucheplaat, afdeling sfeerbeheer en de hitpotentie. Luister elke dinsdagavond van 19:00- tot en met 21:00 uur én woensdagochtend tussen 07:00- en 09:00 uur naar de herhaling.

tjebbe en ronnie 2

Goedkope autoverzekering
 
energievergelijker
Okkinga Communicatie 

witteveenwebsites.nl.3.0

 

Steun Radio Eenhoorn

word donateur

Facebook

Piet's Weer

Twitter

Radioeenhoorn Uitslagen van het amateurvoetbal dit weekend: Zaterdag Minnertsga - Twijzel 4-2 Dokkum - Berlikum 0-4 Beetgum -... https://t.co/iiAWVcZ8rv
Radioeenhoorn Radio Eenhoorn is de lokale omroep van Noord-West Friesland. In de provincie Friesland te ontvangen boven de... https://t.co/umS2Ogcfzc

Adverteren?

Wilt u meer klanten in uw zaak?

Wilt u meer omzet?

Wilt u dit tegen minimale kosten?

Denk dan aan reclame maken op Radio Eenhoorn.

U zult versteld staan van de kosten.

Klik hier voor meer informatie.