Hollands op z'n best
 • Online luisteren
  Radio Eenhoorn is wereldwijd via internet te ontvangen. Doormiddel van de app 'tunein' ook op de tablet en telefoon. Deze app download u in de App Store of Google Play.
 • Eenhoorn Klassiek

  Iedere zondagavond van 21:00 tot 22:00

 • Even Bildts

  Iedere zaterdag tussen 12:00 en 13:00 uur het actualiteitenprogramma over gemeente het Bildt.

 • Kerkdienst

  Zondag van 09:30 tot 10:30 uur. Iedere week vanuit een kerk in de regio

 • Radio Eenhoorn Geestelijke Programma's
  Fryslan sjongt gospel; Tichterbij; Tsjerkeluden; Glorieklanken.

Hollands op z’n best is een programma voor het behoud van het Nederlandstalige lied en wat gepresenteerd word door Ismaël Hiemstra. In dit programma worden bekende en minder bekende Nederlandse en Vlaamse artiesten live geïnterviewd en hun nieuwe nummers gepromoot. Dit alles wordt afgewisseld met bekende Nederlandstalige muziek. Je hoeft al geen gouden plaat meer aan de muur te hebben hangen, om in aanmerking te kunnen komen voor een interview. Het programma kun je horen op de vrijdagavond van 20:00 tot 22:00.

Geschiedenis

Ismaël Hiemstra lanceerde in begin maart 2004 bij Radio Borghende te Borne de 1ste uitzending van Hollands op z’n best in een nieuw jasje, een reeks programma’s waarin hij vele artiesten live interviewde en hun nieuwe cd singles ter gehore bracht.

Heel vroeger was Hollands op z’n best een Nederlandstalig verzoekplaten programma wat hij presenteerde bij de LONOF uit Dokkum.

De afgelopen 10 jaar heeft Ismaël een gevarieerd aanbod van artiesten gehad. Met zowel Nederlandse & Vlaamse artiesten die hij live in de uitzending interviewde waardoor de artiest zichzelf en zijn nieuwe cd single promootte en uiteraard draaide hij hun nieuwe nummer.

De artiesten die zoal langs zijn geweest waren:

Adriaan Drost, Anita en Ed, Anita Hulshof, Charelle, Danny van Loon, Dennie Christian, Dennis alberti, Die twa, DuoNL, Elmar Bus, Frank en Mirella, Grad Damen, Geert, Jan Koevoet, oorJeffrey Lake, Jelle Jitze, Jetti Palletie, John West, José Sep, Karin Welsing, Kees Versluys,Kevin Florijn,Koos Alberts, Lenie Gerrits, Marco de Hollander, Marlane, Rob van Daal, Ronnie Tober, Rox van Driel en Silvia Swart en zo kan hij nog wel even doorgaan. Eigenlijk te veel om op te noemen.

Mail adres voor promotiemateriaal:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Postadres:

Hofstreek
T.A.V Hollands op z'n best, Ismaël Hiemstra
Postbus 160
7470 AD Goor

Te beluisteren via de website van de omroepen.

www.hofstreek.nl
www.radioeenhoorn.nl

Vrijdag 20:00 - 22:00 uur

Steun Radio Eenhoorn

word donateur

witteveenwebsites.nl.3.0

 

Facebook

Piet's Weer

 • Wind en zomergevoel!
  We hebben de afgelopen periode vaak een noordoost tot zuidoostenwind gehad. Het gevolg waren de vaak koude nachten met vorst aan de grond, of een paar graden echte vorst en soms mist. Maar, overdag was het de zon die vaak flink wat uren maakte met hoge temperaturen, maar ook een koud aanvoelende wind (schraal). Invloed […]

Twitter

Radioeenhoorn Einduitslagen Amateurvoetbal 26 maart: Warga 1-1 Franeker Read Swart 0-1 Dronrijp De Wâlden 2-0 St Jacob Deinum 2-0 Tijnje
Radioeenhoorn Sport: Om 14:00 gaan we weer los met Radio Eenhoorn Sport. Naast de volgende amateurvoetbalwedstrijden: Warga -... https://t.co/CLiFgE4e7O

Adverteren?

Wilt u meer klanten in uw zaak?

Wilt u meer omzet?

Wilt u dit tegen minimale kosten?

Denk dan aan reclame maken op Radio Eenhoorn.

U zult versteld staan van de kosten.

Klik hier voor meer informatie.